×
Nectar d'or miere 500g

100% Natural

(2 comentarii)

Preț Normal: 40,00 Lei

Special Price 29,99 Lei

Pretul include TVA

-
+

Cumpara acest produs si castiga 29 puncte bonus

Greutate

500 g

Favorite

Transport gratuit peste 150 lei

Miere facuta
cu suflet si pasiune
pentru familia ta.

Beneficiile
nectar d'or

1

100% natural

2

Mai multa energie

3

Plin de vitaminte

Descriere

Mierea Nectar d’Or este un delicios supliment la meniul zilnic, un aliment constructiv, plin de minerale și vitamine pentru dezvoltarea și refacerea corpului.

O sursă rapidă de energie, Nectar d’Or asigură organismului energia necesară și hrănește corpul cu sănătatea dulce a naturii.

Descriere

Detalii

Miere polifloră Nectar d’Or

Nectarul pentru mierea polifloră Nectar d’Or este cules de albine harnice din inflorescențele mai multor specii de flori de câmp.  Mierea Nectar d’Or este cremoasă, are o aromă puternică, pregnantă, un corp robust și un conținut bogat de proteine, mulțumită conținutului ridicat de polen.

Culoarea acesteia variază de la galben auriu la maro roșcat și parfumul ei este discret. Conține de la natură o varietate generoasă de minerale și vitamine, fiind este ideală pentru persoane de toate vârstele.

O sursă rapidă de energie, mierea Nectar d’Or asigură organismului energia necesară și hrănește corpul cu sănătatea dulce a naturii.

A se degusta alături de cei dragi pentru momente dulci și savuroase. 

Cel mai inteligent recipient

Vechi leacuri tămăduitoare, tehnologie modernă

Ambalajul nostru PET este perfect sigilat în fabrică pentru a menține echilibrul mierii, foarte util pentru servirea mierii în mod confortabil prin apăsare și turnare. Ideea în sine este să te bucuri de toată mierea până la ultima picătură.

Atât dulce, cât și inteligent.

 

Produse similare

Vezi toate
Recenzii
2 comentarii

2 Articol(e)

336/12/2019 17:01
Bun pentru copii
Sunt foarte multumita de produs, squeezerul este extrem de practic. Copiii mei consuma zilnic miere si vreau sa deprinda acest obicei si in viitor. La noi in casa nu se mai consuma zahar de 2 ani si suntem foarte fericiti.
Raspunde
Show more comments (-2) Hide comments
336/12/2019 16:59
Foarte foarte multumita
Am citit despre beneficiile mierii, va recomand si voua sa cititi mai ales despre consumul zilnic de miere. Am avut emotii sa consum miere din comert, nu am fost multumita pana am descoperit acest site. Nu vreau sa fac reclama, dar produsele sunt extraordinare, se simte calitatea
Raspunde
Show more comments (-2) Hide comments

2 Articol(e)

Ce fel de abuz raportezi?
    Please, wait...