×

Despre noi

Nectarul de aur al naturii

Apreciem modestia și simplitatea naturală a mierii

Suntem procesatori de miere de cea mai bună calitate. Lucrăm cu echipe de apicultori din regiuni carpatine, devotați unei îndeletniciri cu istorie milenară – creșterea albinelor și prelucrarea mierii.  

În procesarea mierii de la apicultori, lucrăm cu tehnologie modernă pentru a menține calitatea la standardele inteligenței albinelor.


Amintiri din copilărie, sfaturi din bătrâni

Gustul pentru miere e ca mersul pe bicicletă

Știm că gustul pentru miere dobândit în copilărie este păstrat toată viața, suntem crescuți cu miere de albine și am trăit printre stupi încă de mici, cunoaștem fiecare bâzâit din industria apiculturii și suntem mândri să fim de ajutor albinelor în producția unei mieri excelente.


Misiunea echipei Nectar d’Or este să aducem mierea, leacul simplu și complex al naturii, pe masa fiecărui om pasionat de gustul dulce al produselor naturale, în condiții excelente de calitate.


Oriunde ai fi, te întâmpinăm cu miere

Livrăm Nectar d’Or către toate țările vorbitoare de limbă dulce.

Intra in shop

Mai mult timp de păstrare, mai mult gust minunat

Producem miere pasteurizată cu grijă și atenție

Pasteurizarea este o metodă ideală de păstrare a mierii în formă lichidă. Metoda este foarte simplă și eficientă – încălzim mierea pentru câteva secunde până la temperatura de 80 grade și o răcim imediat până la 35 grade.

Acest proces previne fermentația mierii, permite păstrarea tuturor proprietăților mierii, iar în același timp, ne permite să menținem mierea lichidă pentru perioade mai lungi de timp (cel puțin 6 luni) pentru a fi savurată în cea mai bună formă.  


Cel mai inteligent recipient

Vechi leacuri tămăduitoare, tehnologie modernă

Ambalajul nostru PET este perfect sigilat în fabrică pentru a menține echilibrul mierii, foarte util pentru servirea mierii în mod confortabil prin apăsare și turnare. Ideea în sine este să te bucuri de toată mierea până la ultima picătură.

Atât dulce, cât și inteligent.